perjantai 4. toukokuuta 2012

Rock'n roll sunshine!

Hei, muutamana päivänä ei ole tullut päivitettyä, mutta tänään taas tulee uusi meikki! Siihen sain inspiraation kesästä ja auringosta ja meikki näyttää siis tältä:

Okei, tähän meikkiin siis tarvitset:
- Silmämeikin pohjustusvoidetta
- 2 keltaisen sävyistä luomiväriä
- 2 oranssin sävyistä luomiväriä
- Kultaista effect powderia
- Valkoista effect powderia
- Musta rajauskynä
- Ripsien taivutin
- Ripsiväri
Ja tähän lisään vielä mitä sävyjä itse käytin:


1. Laita silmämeikin pohjustusvoidetta, se auttaa meikkiä pysymään koko päivän. Laita vaaleampaa keltaista luomiväriä koko silmäluomelle ja alaluomelle. Laita tämän jälkeen tummampaa keltaista vain liikkuvalle luomelle.


2. Laita vaaleampaa oranssia silmän sisänurkkaan ja luomivakoon. Häivytä. Laita tummempaa oranssia vain ulkonurkkaan ja häivytä sitäkin.


3. Laita kultaista effect powderia keltaisen ja oranssin päälle tuomaan meikkiin kimallusta. Laita valkoista effect powderia kulmaluuhun ja silmän sisänurkkaan tuomaan valoisuutta.


4. Rajaa silmät mustalla rajauskynällä. Tee sisänurkasta kapeampi, ja ulkonurkasta leveämpi rajaus. Tee kissamainen häntä rajauksen ulkonurkkaan. Rajaa myös silmien alaluomen sisärajaus mustalla. Minä lisäsin alaluomelle 3 oranssin väristä koristetimanttia (ei ole pakollinen), jotka kiinnitin tekoripsiliimalla.


5. Taivuta ripset ja laita ripsiväriä. Tämän jälkeen voi laittaa tekoripset, mutta tietenkään se ei ole pakollista. Ripsivärin jälkeen olet VALMIS!!!

Toivotaan, että tulisi nopeasti se kesä ja aurinko paistaisi mahdollisimman paljon! Ja tänään on perjantai, joten toivotan teille kaikille hyvää viikonloppua! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti