tiistai 29. toukokuuta 2012

Hevari geisha (tai jotain)

Hei, mulle tuli eilen fiilis, että voisin tehdä jonkun kauhumeikin tai muuten vaan eriskummallisen meikin! Joten sitten tällainen tänään siitä syntyi:

Okei, tähän meikkiin tarvitse siis:
- Meikin pohjustusvoidetta
- Valkoista meikkivoidetta
- Valkoista luomiväriä (käytetään puuterina, mutta jos on valkoista puuteria, käytä sitä! :) )
- Musta rajauskynä
- Silmämeikin pohjustusvoide
- Pinkkiä poskipunaa
- Pinkkiä luomiväriä
- Mustaa luomiväriä
- Valkoinen rajauskynä
- Punaista huulipunaa
- Ripsien taivutin
- Ripsiväriä
- Tekoripsi liimaa
- Punaisia koristetimantteja
- Tosi tuuheat tekoripset, ja myös alatekoripset
- Pumpulipuikko

1. Laita meikin pohjustusvoidetta koko kasvoille. Näin meikki pysyy pidempään. Käytä peitepuikkoa ensin jos tarvitset esim. tummiin silmänalusiin, punertaviin kohtiin nenän ympärillä. Laita valkoista meikkivoidetta koko kasvoille. Tarkoitus ei ole kuitenkaan saada kasvoja kokonaan valkoiseksi, vain kalpeiksi. Laita meikkivoidetta myös leuan alle ja kaulalle. Laita tämän jälkeen valkoista luomiväriä tai valkoista puuteria koko kasvoille.


2. Aloita piirtämään kulmakarvoja mustalla rajauskynällä. Yritä tehdä kulmakarvoista mahdollisimman hurjan näköiset! Kun olet saanut kulmakarvat muotoiltua mieleiseksi, laita pinkkiä luomiväriä mustan päälle.

3. Aloita varjostamaan kasvoja pinkillä poskipunalla. Laita pinkkiä luomiväriä otsaan, poskipäiden alapuolelle ja leuan alle. Varjosta pinkillä poskipunalla myös nenä.

Tähän olen merkinnyt hyvin kömpelösti mihin olen laittanut poskipunaa. Ja maisema tämän takana on varsin hurmaava.... minun hyvin sotkuinen vaatekaappini... :-/

3. Laita silmämeikin pohjustusvoidetta ylä- ja alaluomelle. Laita pinkkiä luomiväriä liikkuvalle luomelle ja luomivakoon. Pinkkiä saa olla melkein kulmakarvoihin asti! Laita pinkkiä myös alaluomelle.

4. Laita mustaa luomiväriä liikkuvalle luomelle ja alaluomelle niin, että pinkkiä luomiväriä näkyy vielä. Häivytä mustaa luomiväriä ihan pikkaisen sekaisin pinkin kanssa.

5. Rajaa alaluomen sisärajas valkoisella rajauskynällä. Näin saat silmät näyttämään hieman isommilta. Rajaa mustalla rajauskynällä yläluomi. Rajauksen ei tarvitse olla vahvan näköinen. Taivuta ripset ja laita ripsiväriä. Ripsivärin jälkeen on aika kiinnittää tekoripset myös alaluomen tekoripset. Tässä on kuva miten suuren eron tähän meikkiin tuo nuo tekoripset ja miltä se näyttäis ilman.

Paljon nätimpi tekoripsien kanssa, vai mitä? Vaikka onkin tuollainen järkyttynyt ilme :D

6. Tee punaisella huulipunalla tosi pienet suppuhuulet. (Vaikka minulla on ihan omasta takaa suppuhuulet, niin teen niistä vielä pienemmät :) ) Helpointa on muotoilla huulet huulipunasiveltimellä, sillä saa tarkempaa jälkeä.

7. Sitten vielä viimeinen vaihe, ja se on koristetimanttien liimaaminen. "Timantit" saat helpommin liimattua tekoripsi liimalla.



Ja sitten meikki on VALMIS!!!!

Vaikka nyt ei olekaan vappua tai mitään muutakaan tapahtumaa mihin voisi pukeutua, mutta voi sitä silti aina välillä hullutella! :) Tosiaan, halusin tehdä jonkun kauhumeikin, mutta siitä tuli sitten tällainen. Ehkä joku toinen kerta sitten teen kauhumeikin. Pitäisi vaan saada piilolinssit jotta meikistä tulisi vaikuttavampi, vaikka valkoiset tai mustat piilolinssit! Tai keltaiset! Ehkä ostan sellaiset itselleni syntymäpäivä lahjaksi :)

Mutta jos piditte meikistä ja uskallusta riittää, kokeilkaa ihmeessä! Vaikka vappuna tai halloweenina :) Teen taas lähipäivinä jonkun uuden ja hienon (tai no hienon ja hienon) meikin ja laitan myös lisää kynsijuttuja ja piirustuksia! Ja tosiaan, pitäisi myös laittaa ohje niistä tekoripsistä, joita käytin vappuna manga tyttö meikissä!

Mutta hyvää kesää kaikille!




















1 kommentti:

  1. toi on ihan hirveä eikä todellakaan vastaa mitään geishaa

    VastaaPoista