tiistai 22. toukokuuta 2012

Koda Kumi Japonesque

Hei taas! Vähän aikaa sitten sain Japanista uusia Koda Kumin cd-levyjä ja sitten toisesta (Japonesquesta) sain inspiraation tähän meikkiin. Meikki näyttää siis tältä:

Ja tältä meikki näyttää minun naamassani:

Okei, tähän meikkiin tarvitset:
- Silmämeikin pohjustusvoidetta
- Mustaa luomiväriä
- Pronssia luomiväriä
- Harmaata luomiväriä
- Valkoista luomiväriä
- Valkoista effect powderia
- Mustan rajauskynän
- Ripsien taivutin
- Ripsiväriä
- Koristetimantteja

1. Laita silmämeikin pohjustusvoidetta koko silmäluomelle, ja oikean puoleisella kulmakarvalle. Ota mahdollisimman kapea luomivärisivellin ja ala hahmottelemaan oikean puoleisen kulmakarvan "tatuointia". Jos sinulla on tummat kulmakarvat, yritä vaalentaa niitä liimapuikolla ja peitevärillä. Tässä muutama kuva tekovaiheesta:






2. Sitten on aika siirtyä silmämeikkiin. Levitä liikkuvalle luomelle ja luomivakoon pronssia luomiväriä. Laita harmaata luomiväriä silmän ulkonurkkaan ja häivytä sitä keskelle päin pronssin kanssa.

3. Lisää vielä mustaa luomiväriä ulkonurkkaan, jotta meikistä tulisi tarpeeksi tumma. Laita valkoista luomiväriä ja effect powderia silmän sisänurkkaan. Laita vielä alaluomelle harmaata luomiväriä.


4. Aloita rajaamaan silmät mustalla rajauskynällä. Rajauksen ei tarvitse olla paksu. Rajaa mustalla myös  alaluomen sisärajaus.

5. Taivuta ripset ja laita ripsiväriä. Laita 2 isoa koristetimanttia, ja yksi pieni koristetimantti tatuoinnin alapuolelle.
 Jos haluat, voit laittaa tekoripset, mutta se ei ole pakollista. Silmämeikki on sitten VALMIS!! :)

Tällainen meikki tällä kertaa,  toivottavasti piditte :)






1 kommentti:

  1. wow tosi hieno meikki ja erityisesti tuo kulmakarvojen "tatuointi" :3

    VastaaPoista