perjantai 11. toukokuuta 2012

Koda Kumi Boom Boom Boys

Hei taas, Koda Kumi on minun lempiartistini, joten päätin sitten tehdä hänestä inspiroidun meikin. Tämä meikki on otettu Koda Kumin musiikkivideosta, Boom Boom Boysta ja meikki näyttäisi siis tältä:

Ja tässä versio miltä tämä meikki näyttää minun naamassani:


Ja eiköhän sitten aloiteta! Tähän meikkiin tarvitset:
- Silmämeikin pohjustusvoide
- Haalean kullan väristä luomiväriä
- Lämpimän sävyinen harmaa luomiväri
- Tummanharmaa luomiväri
- Musta luomiväri
- Valkoinen luomiväri
- Musta rajauskynä
- Ripsien taivutin
- Ripsiväri
- Tekoripsiliimaa
- Tekoripset (eivät ole kuvassa, valitettavasti :( )
(Ja, jos haluaa, niin voi tehdä "nenäkorun" isolla tekotimantilla ja liimata sen tekoripsiliimalla :) )


1. Laita silmämeikin pohjustusvoidetta koko silmäluomelle, myös alaluomelle. Tämä auttaa meikkiä pysymään kauniina koko päivän! Laita kullan väristä luomiväriä liikkuvalle luomelle ja luomivakoon, älä kuitenkaan aivan kulmaluuhun saakka. Laita lämpimän sävyistä harmaata silmän ulkonurkkaan ja häivytä liikkuvan luomen keskelle päin.


2. Laita mustaa luomiväriä silmän ulkonurkkaan ja ala häivyttää sitäkin keskelle päin, ei silmänurkasta ulos päin. Lisää tarvittaessa tummaa harmaata ja häivytä. Ulkonurkassa pitäisi olla melko selkeä raja, joten kaikki häivytetään silmäluomen keskelle päin. Tässä vaiheessa menee hetki, ennen kuin tulos miellyttää. Laita myös mustaa luomiväriä alaluomelle koko matka ulkonurkasta sisänurkkaan, ja häivytä alaspäin. Lisää siihenkin tummanharmaata jos tarvitset.


3. Laita valkoista luomiväriä kulmaluuhun ja silmän sisänurkkaan. Tämän jälkeen voimme rajata silmät mustalla rajauskynällä. Rajaus voi olla paksu, koska laitamme tähän meikkiin kuitenkin tekoripset. Mutta jos ei laita tekoripsiä, niin rajauksesta voi tehdä kapeamman. Rajaa myös alaluomen sisäluomi mustalla.


4. Sitten taivuta ripset ja laita ripsiväriä ennen tekoripsiä! Näin tekoripset eivät mene heti pilalle, ja voit käyttää niitä vielä uudestaan. Tekoripsien jälkeen olet periaatteessa valmis, mutta jos haluat täydellisen lookin, niin voit laittaa vielä nenäkorun :) Minulla ei ole nenässä lävistystä, joten joudun huijaamaan ja laittamaan tekotimantin :) Sitten oletkin VALMIS!!!!!

Toivottavasti piditte meikistä, ja uskallatte kokeilla sitä itsekin! On hauskaa soveltaa aasialaisten meikkejä omaan länsimaalaiseen naamaan :) Ja lopputulos ei ole oikeastaan hullumpi :)

Haluaisin vielä joskus laittaa tänne lisää Koda Kumin meikkejä, hänellä on niin monia ja ispiroivia musiikkivideoita! Jos et vielä tiedä kuka Koda Kumi on, ja jos pidät aasialaisesta musiikista, niin suosittelen että katsot Youtubesta Koda Kumin biisejä, ne on mahtavia! :)

Ei tässä kai sitten mitään muuta, hyvää päivänjatkoa kaikille :)


(tulipas hieman pelottavan näköinen....)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti