perjantai 11. toukokuuta 2012

Hayate nail art :3

Laitanpa tässä vielä yhden kynsitaide jutun pitkästä aikaa. Tähän sain inspiraation mangasarjasta jonka on tehnyt minun lempimangakani, Arina Tanemura, ja mangan nimi on Sakura Hime, the legend of princess Sakura. Siinä on yksi poika nimeltään Hayate, joka on saanut "kirouksen" päälleensä, jonka takia on sitten sammakko (kunnes täydenkuun aikaan muuttuu tavalliseksi pojakis/ mieheksi). Hayate näyttää tältä:


 Hayate on minun mielestäni yksi parhaista hahmoista tässä sarjassa, joten halusin tehdä hänestä jotain hienoa ja hauskaa, kuten kynsitaidetta! Sain sitten jotain tällaista aikaiseksi:

Tässä on sen takia kaksi eri kynsi ehdotusta, koska ei varmaan ihan jokaiseen kynteen voi tehdä Hayate hahmoa :) Minä tein nämä melko iltamyöhään, mutta toivottavasti saatte kuvista selvää.

Aloitetaan, näihin tarvitset:
- Aluslakkaa
- Päällyslakkaa
- Vaaleanvihreää lakkaa
- Punaista lakkaa
- Valkoista lakkaa
- Vihreää hilelakkaa
- Mustaa nail art pen lakkaa
- Ja koristetimantteja jos haluaa


1. Tehdään ensin Hayate hahmo. Lakkaa kynsi aluslakkalla. Tee vihreällä lakalla soikeanmuotoinen  pallo (sivuttain soikea, ei pystysti soikea). Tee pallon yläpuolelle 2 pienempää vihreää palloa, ne ovat Hayaten silmät. Tee punaisella lakalla kaulahuivi Hayatelle. Tähän tarvitset kapean siveltimen, tai vaikka hiuspinnin.


2. Kun vihreä lakka on kuiva, maalaa valkoisella lakalla kahden vihreän pallon sisäosa. Jätä alakulmat myötäilemään "pään" muotoa. Tämän jälkeen maalaa valkoisella lakalla pään alapuoli. Maalaa vielä vihreällä Hayatelle hartiat punaisen "kaulaliinan" alapuolelle.


3. Anna lakan kuivua, jonka jälkeen tee mustalla lakalla Hayatelle ääriviivat ja tee mustat pisteet silmiin. Piirrä myös Hayatelle suu. Anna vielä mustan lakan kuivua ja lakkaa koko kynsi päällyslakalla. Tämän jälkeen Hayate on VALMIS!


Ja sitten kynsi numero 2:
1. Lakkaa kynsi aluslakalla ja tämän jälkeen lakkaa koko kynsi samalla vihreällä kuin Hayatekin. Ennen kuin lakka kerkeää kuivua, asettele koristetimantit kynnelle (jos haluat timantteja).


2. Kun vihreä lakka on kuivunut, lakkaa vihreällä glitterlakalla kynnen kärki. Anna lakan kuivua, ja laita päällyslakka. Sitten olet VALMIS! :)


Toivottavasti saatte kuvista selvää, ne ei ole mistään parhaimmasta päästä, koska alkoi olla jo sen verran hämärää, ja lampuista tulee sitten sitä kellertävää valoa. Yritän tehdä vielä kunnollisia kynsitaide juttuja, joissa on hyvät kuvat, toivottavasti kuitenkin pidätte tästä ja tämä inspiroi taas :) Hyvää päivän jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti