torstai 10. toukokuuta 2012

Sademeikki

Hei, tänään oli vähän sateinen päivä, tai no aamu, josta sain sitten ispiraation tähän meikkiin. Siinä on harmaata ja sinistä sävyä ja meikki näyttäisi siis tältä:

Ja sitten mitä tarvitset meikkiin:
- Silmämeikin pohjustusvoide
- Vaaleanharmaan väristä luomiväriä
- 2 sinisen sävyistä luomiväriä
- Valkoista luomiväriä
- Nuden värinen rajauskynä
- Musta rajauskynä
- Ripsientaivutin
- Ripsiväri

Laitoin vielä mitä sävyjä minä käytin meikissä :)

1. Laita silmämeikin pohjustusvoidetta koko silmäluomelle. Laita vaaleanharmaata luomiväriä liikkuvalle luomelle. Laita tummempaa sinistä silmän ulkonurkkaan ja luomivakoon. Häivytä.


2. Laita vielä vaaleampaa sinistä häivyttämään harmaan ja tummansinisen rajaa. Häivytä.


3. Laita vaaleanharmaata luomiväriä alaluomelle. Väritä alasisäluomi nudella rajauskynällä. Laita myös valkoista luomiväriä kulmaluuhun ja silmän sisänurkkaan.


4. Rajaa silmät mustalla rajauskynällä. Yritä tehdä rajauksesta mahdollisimman ohut. (minulle tuli hieman paksu rajaus...)


5. Viimeiseksi taivuta ripset ja ja laita ripsiväriä (tällä kertaa minä en laittanut tekoripsiä, mutta toki voi laittaa jos haluaa). Meikki onkin sitten VALMIS!!!

Yleensä sateiset päivät ovat melko masentavia, koska on niin hämärää ja ei voi olla ulkona. Ja on kylmä. Mutta sateisina päivinä minä yleensä (jos on vapaapäivä) piirrän sarjakuvaa, tai maalaan. Tai nykysin olen aivan koukussa yhteen xbox peliin, jonka ostin Sveitsistä, kun oltiin luokkaretkellä siellä :)
Minullakin on sellainen vanha xbox, johon on vaikea löytää pelejä mistään. Haaveilen jos joskus saisin uuden, vaikka xbox 360 :)

Mutta toivottavasti piditte meikistä, ja saa myös kommentoida näihin! Otan siis mielelläni kommentteja vastaan, ja jos on meikki ehdotuksia, niin otan niitäkin vastaan mielelläni :)
Ja tietysti yritän myös parantaa tätä blogia :)

Tällaista tällä kertaa, yritän taas keksiä jonkun uuden meikin tänne, tai vaikka kynsitaidetta. Siihen asti hyvää loppu kevättä kaikille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti