lauantai 12. toukokuuta 2012

Valkoinen tiikerimeikki

Minä tykkään tosi paljon kissaeläimistä, ja halusin sen takia tehdä niihin liittyvän uuden meikin. Kun Michelle Phan on tehnyt tavallisesta tiikeristä meikin ja monet muut ovat tehneet leopardista, niin ajattelin että minä teen sitten valkoisen tiikerin :) Meikki näyttäisi siis tältä:

Okei, tähän meikkiin tarvitset:
- Silmämeikin pohjustusvoidetta
- Valkoinen luomiväripuikko
- Tavallinen valkoinen luomiväri
- Vaaleanharmaa luomiväri
- Tummanharmaa luomiväri
- Musta rajauskynä
- Ripsien taivutin
- Ripsiväri (ja jos haluaa, niin tekoripset)


Merkitsin taas kuvaan mitä sävyjä käytin meikissä :)

1. Laita silmämeikin pohjustusvoidetta koko silmäluomelle, myös alaluomelle. Tämän jälkeen laita valkoista puikkoluomiväriä liikkuvalle luomelle, luomivakoon, silmän ulkonurkkaan ja alaluomelle. Älä kuitenkaan laita kulmaluuhun. Laita valkoista luomiväriä silmän sisänurkkaan ja puoliväliin liikkuvaa luomea ja luomivakoa. Laita myös alaluomelle sisänurkasta puoliväliin, ei ulkonurkkaan.

(yritin tähän merkitä vähän punaisella mihin asti valkoista saa laittaa sisänurkasta)

2. Laita vaaleanharmaata luomiväriä ulkonurkkaan ja häivytä keskelle. Laita tarviaessa tummanharmaata ulkonurkkaan, mutta älä tee ulkonurkasta liian tummaa.


3. Aloita silmien rajaaminen mustalla rajauskynällä. Tee sisänurkkaan kissamainen häntä, ja ulkonurkkaan myös kissamainen häntä. Rajaa alaluomen sisäluomi mustalla.


4. Aloita tekemään tiikerin viiruja mustalla rajauskynällä ylä- ja alaluomelle. Tähän toimii parhaiten nestemäinen rajauskynä. Tee sen näköiset viirut kuin haluat, tähän ei ole mitään erikoista sääntöä miten ne kuuluisi tehdä :)


5. Tämän jälkeen taivuta ripset ja laita ripsiväriä. Jos et halua laittaa tekoripsiä, niin sitten olet VALMIS!!!

Toivottavasti piditte taas meikistä, yritän keksiä koko ajan uusia meikkejä! Päivitän toivottavasti taas huomenna uuden meikin, siihen asti hyvää kevättä ja viikonloppua! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti