lauantai 2. kesäkuuta 2012

Koda Kumi Taboo kynnet

Tänään tuli sitten taas inspistä tehdä kynsitaide juttu tänne. Kynnet ovat Koda Kumin musiikkivideosta nimeltä Taboo. Harmi vaan, etten löytänyt mitään hyvää kuvaa  Koda Kumista, jossa hänellä olisi nämä kynnet :( Mutta musiikkivideon pitäisi löytyä (toivottavasti) youtubesta :). Kynnet näyttäisivät suurin piirtein tältä:

Tosin kynnet eivät ole ihan juuri samannäköiset kuin Koda Kumilla, koska Koda Kumilla on aina niin järkyttävän pitkät kynnet ja minulla on vain tuon pituisia tekokynsiä ja omat kynnet ovat vielä lyhyemmät... Mutta idea ainakin tulee tässä esille! Tässä on sen takia kaksi eri kynsi juttua, koska Koda Kumilla on musiikkivideossa monta eri lookia.

 Aloitetaan sinisestä kynnestä.

Siniseen kynteen tarvitset:
-  Aluslakkaa
- Vaaleansinistä lakkaa
- Päällyslakkaa
- Keltaisen värisen koristekiven/timantin (mielellään iso)
- 2 isoa vaalenasinistä koristekiveä/timanttia
- Muutaman pienen tummansinisen koristekiven/timantin
- Muutaman pienen vaaleansinisen koristekiven/timantin

1. Kynsi saisi olla mielellään pyöreän muotoisen. Lakkaa kynsi aluslakalla. Kun aluslakka on kuivunut, lakkaa kynsi sinisellä kynsilakkalla. Lakkaa tarvittaessa useampi kerros.

2. Kun sininen lakka on kuivunut, lakkaa kynsi kirkkaalla lakalla, tai päällyslakalla. Aloita asettelemaan koristekiviä kynteen ennen kuin kirkas lakka kuivuu. Laita ensin isot kivet, ja asettele sitten pienemmät niiden ympärille.


3. Kun olet asetellut koristekivet, laita päällyslakkaa koko kynnelle. Kynsi on sitten VALMIS!

Sitten on punaisen kynnen vuoro.

Punaiseen kynteen tarvitset:
- Aluslakkaa
- Punaista lakkaa
- Päällyslakkaa
- Joko ohuen kynsilakka siveltimen, tai hiuspinniin, jolla saat tehtyä kapeaa viivaa
- Pienia punaisia koristekiviä/timantteja ja yksi iso punainen koristekivi/timantti

1. Lakkaa kynsi aluslakalla. Kynsi saisi olla mielellään pyöreänmuotoinen! Kun aluslakka on kuivunut, aloita lakkaamaan punaisella kynsilakalla. Lakkaa ensin kynnen kärki, aloita sitten pyöristämään muotoa ja lakkaamaan hyvin kapeasti kynsinauhaa kohti. Sivuista pitää tulla mahdollisimman ohuet.

2. Kun punainen kynsilakka on kuivunut, lakkaa kynsi joko kirkkaalla kynsilakalla, tai päällyslakalla. Asettele koristekivet punaisen lakan päälle ennen kuin kirkas lakka kuivuu.

3. Kun olet saanut kivet aseteltua paikoilleen, ja kynsi on kuivunut, lakkaa kynsi vielä päällyslakalla. Sitten kynsi on VALMIS!

Toivottavasti piditte näistä kynsitaide jutuista, ja jos innostusta löytyy niin kokeilkaa joskus itsekin omalle kynnelle! (jos kynnet ovat tapeeksi pitkät :) )

Yritän tehdä vielä lisää kaikennäköisiä juttuja tänne jotka voisivat kiinnostaa teitä :)

Ei muuta kuin hyvää kesää kaikille! :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti