keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Koda Kumi Lay Down meikki

Tänään laitan tänne taas yhden Koda Kumin meikin. Tämä meikki on musiikkivideosta nimeltä "Lay Down". Suosittelen kuuntelemaan tämän kappaleen, varsinkin jos pitää aasialaisesta musiikista! Meikki näyttäisi tältä:

Ja tältä vielä minun naamassani:


Tähän meikkiin tarvitset:
- Silmämeikin pohjustusvoidetta (ei ole välttämätön)
- Valkoista luomiväriä
- Vaaleanharmaata luomiväriä
- 2 lämpimän harmaan sävyä
- Musta rajauskynä
- Ripsien taivutin (ei välttämätön)
- Ripsiväriä
Ja jos haluaa tehdä aivan täydellisen kopion meikistä, voi laittaa tekoripset ylä- ja alaluomelle. Tekoripset saisivat olla sellaiset, joissa on pidemmät "ripset" ulkonurkassa ja lyhyemmät sisänurkassa :)

1. Laita silmämeikin pohjustusvoidetta koko silmäluomelle ja hieman alaluomelle. Näin meikki pysyy pidempään ja antaa enemmän pigmenttiä luomivärille. Laita vaaleanharmaata luomiväriä koko liikkuvalle luomelle. Laita samaa luomiväriä myös alaluomelle.

2. Aloita varjostamaan silmiä lämpimänharmaan vaaleammalla sävyllä. Laita lämpimän harmaata ulkonurkasta noin silmän keskiosaan ja häivytä. Laita samaa sävyä hieman alaluomen ulkonurkkaankin.

3. Valitse tummempi lämpimän harmaista ja laita sitä ulkonurkkaan. Pidä huoli, että ulkonurkkaan jää hieman kolmiomainen kärki. Häivytä tummaa väriä keskelle päin.

 4. Laita valkoista luomiväriä silmän sisnänurkkaan ja kulmaluulle. Rajaa silmät mustalla rajauskynällä. Rajaa myös alaluomen sisärajaus mustalla rajauskynällä.

5. Taivuta ripset ja laita ripsiväriä. Meikki on sitten VALMIS!!

Toivottavasti tästä meikistä on joillekin hyötyä ja kokeilkaa ihmeessä itsekin! :)

Yritän päivitellä tätä blogia mahdollisimman paljon vielä tämän loman aikana ennen kuin menen sinne meikki kouluun. Tosin kyllä yritän päivitellä silloinkin kun olen aloittanut koulun, jospa vaikka oppisi siellä jotakin :)

Toivotan kaikille hyvää ja aurinkoista kesää!

Olen iloinen jos laitatte kommenttia! :)






Ingman totally BROWN <3 <3







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti