keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Syntymäpäivä meikki!!

Hei, ajattelin tänne lisätä vielä tämän minun syntymäpäivä meikin ennen kuin lähden laivalle ystävieni kanssa. Minä täytän tänään 19 vuotta, tunnen itseni niin vanhaksi!! Mutta koska todellisuudessa olen vielä nuori, niin halusin tehdä meikistä hauskan ja juhlavan (kimaltelevan). Meikki näyttäisi siis tältä:

Sain inspiraatiota tähän meikkiin "Bubzbeauty"lta, joka tekee tuolla käyttäjänimellä YouTubeen videoita (meikki-, hius-, kynsivideoita). http://www.youtube.com/watch?v=aFKS2wlWvJM&feature=plcp

Toivon, että tuo linkki toimii, en ole nimittäin ennen laittanut tänne blogiin linkkejä! Mutta kuitenkin, jos haluatte nähdä Bubzbeautyn "Tiffany "TWINKLE" Look" videon, niin se pitäisi ilmestyä tuota linkkiä painamalla (...ehkä..).

Mutta aloitetaan, tähän meikkiin tarvitset:
- Silmämeikin pohjustusvoidetta
- Vaaleansinistä luomiväriä
- Pinkkiä luomiväriä
- Vaaleanpunaista effect powderia (ei ole pakollinen)
- Vaaleansinistä effect powderia (ei ole pakollinen)
- Valkoista luomiväriä
- Nude rajauskynä
- Musta rajauskynä, -tussi, tai gel liner
- Ripsien taivuttimet
- Ripsiväriä
- Vaaleansinisiä koristekiviä
- Vaaleanpunaisia koristekiviä
- 2 vaalean liilaa koristekiveä
- Tekoripsiliimaa koristekiviän kiinnittämiseen (ja jos haluaa, niin voi käyttää tekoripsiäkin :) )
- Kostutettu pumpulipuikko, tällä on kaikken helpon asetella koristekivet paikoilleen.


1. Laita koko silmäluomelle silmämeikin pohjustusvoidetta. Laita liikkuvalle luomelle vaaleansinistä luomiväriä ja vaaleansinistä effect powderia tuomaan luomiväriin hieman kimallusta. Häivytä sinistä ylöspäin kohti luomivakoa ja kulmaluuta.

2. Laita pinkkiä luomiväriä ulkonurkkaan ja häivytä sitä sinistä kohti. Laita pinkin luomivärin päälle vaaleanpunaista effect powderia tuomaan kimallusta.

3. Laita valkoista luomiväriä silmän sisänurkkaan ja kulmaluuhun. Rajaa alaluomen sisärajaus nudella rajauskynällä.

4. Rajaa silmät mustalla rajauskynällä. Tee rajauksesta kapea, koska meikissä ei ole pääjuttu rajaus vaan koristekivet :)

5. Taivuta ripset ja laita ripsiväriä. Tämän jälkeen aloita asettelemaan koristekiviä. Laita tekoripsiliimalla pieniä pisteitä siihen kohtaan mihin haluat kivet laittaa. Asettele sitten kostetulla pumpulipuikolla kivet liiman kohdalle. (syy minkä takia pumpulipuikon pitää olla märkä on se, että kivet tarttuvat pumpulipuikkoon siten paremmin)



Lisää 3 vaaleanpunaista koristekiveä alaluomelle.

Ja sitten olet VALMIS!!

Minusta tämä meikki on juuri sopivan hauska, värikäs ja juhlava! Mutta ei tietenkään tätä voi käyttää arkimeikkinä, mutta joihinkin juhliin tämä meikki on sopiva (kuten syntymäpäiville) :)

Toivottavasti piditte meikistä, seuraavalla kerralla lisään ehkä tänne kuvia laivamatkalta :)

Hyvää kesää kaikille!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti