keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Söpö pinkki (versio 2)

Minä halusin tehdä toisen version pinkistä meikistä, ja tässä se nyt on! Tässä meikissä on käytetty pinkin lisäksi liilaa ja tummansinistä luomiväriä, joten tämä on hieman tummempi kuin alkuperäinen "söpö pinkki" meikki. Meikki näyttäisi siis tältä:

Kute kuvasta näkyy, minulla on myös joka toinen kynsi vaaleanpunainen ja tumman violetti. Osittain sain inspiraation meikkiin juuri kynsistä :)

Tähän meikkiin tarvitset:
- Silmämeikin pohjustusvoidetta (ei ole pakollinen)
- Vaaleanpunaista luomiväriä
- Tummanliilaa luomiväriä
- Tummansinistä luomiväriä
- Valkoista luomiväriä
- Pinkkiä effect powderia (ei ole pakollinen)
- Nude rajauskynä
- Musta rajauskynä
- Ripsien taivutin (ei ole pakollinen)
- Ripsiväri
Ja jos haluaa, niin voi laittaa tekoripset. Itse laitoin puolikkaat tekoriset silmien ulkonurkkaan. Ja tietysti tarvitset tekoripsi liimaa ripsien kiinnittämiseen.

1. Laita silmämeikin pohjustusvoidetta koko silmäluomelle. Laita vaaleanpunaista luomiväriä liikkuvalle luomelle.

2. Laita tummaa liilaa luomiväriä silmävakoon varjostamaan silmiä. Häivytä raskaat rajat. Laita samaa luomiväriä myös alaluomen ulkonurkkaan, ja vaaleanpunaista luomiväriä alaluomen sisänurkkaan.

3. Laita valkoista luomiväriä silmän sisänurkkaan ja kulmaluuhun. Minä käytän kimaltavaa valkoista luomiväriä, mutta voit käyttää myös mattaa luomiväriä. Lisään myös vaaleanpunaisen luomivärin päälle hieman pinkkiä effect powderia tuomaan meikkiin kimallusta.

4. Haluan varjostuksesta vielä tummemman, joten lisään varjostuksen ulkonurkkaan hieman tummansinistä luomiväriä. Varo laittamasta sinistä liikaa. Häivytä taas raskaat rajat. Häivyttämiseen on parasta käyttää eri sivellintä kuin millä laittaa itse luomiväriä. Näin häivytys onnistuu parhaiten. Laitan myös nudea rajauskynää alaluomen sisärajaan.

5. Rajaa silmät mustalla rajauskynällä. Itse käytän gel lineria ja kapeaa rajaussivellintä. Näin rajaus pysyy siistinä. Yleensä jos rajaan nestemäisellä rajauskynällä rajaus menee jossain vaiheessa suttuun, ja sitä en halua. Jos haluat, voit rajata alaluomenkin, minä rajaan vain ulkonurkan.

6. Taivuta ripset jos tarvitsee ja laita ripsiväriä. Ja jos haluat, voit laittaa vielä tekoripset. Itse laitan vain puolikkaat tekoripset silmän ulkonurkkaan, jotta meikistä ei tulisi liian raskas. Meikki on sitten VALMIS!!!

Toivottavasti piditte taas meikistä, tänään tuli sitten tällainen tupla päivitys! :)

Minä lähden tänään Iisalmeen lomailemaan muutamaksi päiväksi, jospa siellä tulisi mahtavia meikki inspiraatioita! Iisalmessa asuu mummoni, ja minulla on tapana mennä käymään sinne joka kesä. Ja tämä kesä ei ole poikkeus! Ja yleensä minä myös piirrän siellä tosi paljon, joten saattaa tulla piirustuksistakin päivitystä tänne. Harmi vaan ettei siellä ole skanneria, joten yritän ottaa mahdollisimman hyviä valokuvia piirustuksista. Oikeastaan siellä ei ole edes televisiota, joten aikaa jää todellakin piirtämiseen kun ei tarvitse tv:tä tuijotella!

No mutta, päivittelen taas kun pääsen Iisalmeen! Hyvää kesää kaikille! :)












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti