lauantai 28. huhtikuuta 2012

Vihreä rajaus

Tässä on tämän päivän toinen meikki. Minä pidän itse henkilökohtaisesti tästä meikistä, koska tämä ei ole niin raska meikki. Tähän meikkiin ei tarvitse melkein ollenkaan luomiväriä, pelkkä vihreä rajauskynä riittää. Tosin jos haluaa tehdä jollain toisella värillä, niin vapaasti! Uskon että tähän meikkiin melkein kaikki värit sopii, mutta itse käytin vihreää. Meikki siis näyttäisi tältä:

Pahoittelen, että ripsiliima näkyy noin törkeesti! En kerennyt kuivattamaan sitä kunnolla kuvaa varten, mutta toivottavasti se ei haittaa :)

Tähän meikkiin tarvitset:

- silmämeikin pohjustusvoiteen
- vihreän effect powder (ei ole pakollinen)
- valkoinen luomiväri
- vihreä rajauskynä
- valkoinen rajauskynä
- musta rajauskynä- tussi tai gel liner
- ripsien taivutin
- ripsiväri



1. Laita silmämeikin pohjustusvoidetta suurin piirtein siihen kohtaan johon rajaus tulee. Tämä auttaa meikkiä kestämään koko päivän. Aloita rajaamaan silmät vihreällä rajauskynällä. Tee rajauksesta paksu ja kavenna rajausta ulkonurkasta.



2. Laita vihreää effect powderia tuomaan kiiltoa meikkiin (ei ole pakollista). Laita valkoista luomiväriä kulmaluuhun ja silmän sisänurkkaan tuomaan valoisuutta meikkiin. Rajaa valkoisella rajauskynällä sisäluomi.

3. Rajaa silmät mustalla rajauskynällä. Pyri tekemään rajauksesta mahdollisimman ohut, jotta vihreää rajausta näkyisi mahdollisimman paljon!


4. Taivuta ripset ja lisää ripsiväri! Ja jos haluaa, voi lisätä tekoripset, mutta tämä meikki kyllä toimii ilmankin tekoripsiä.


Tämä meikki oli sitten tässä, minusta tämä on mukavan raikas näin kevääseen ja tietysti muutkin värit käy kuin vihreä! Lisään taas pian meikki postauksia ja myös laitan piirustuksiakin! Ja jos jossain vaiheessa alkais laittamaan kynsitaidettakin..? No sen näkee aikanaan, hyvää kevättä kaikille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti