tiistai 24. huhtikuuta 2012

Isot silmätmeikki

Ajattelin aloittaa meikillä, jota itse käytän nykyisin melkein päivittäin. Yritän laittaa mahdollisimman selkeät ohjeet. Pahoittelen vielä, sillä en osaa aivan täysin vielä meikkauksen ammattikieltä, mutta toivottavasti saatte selvää tästä :)

Meikki olisi siis tämännäköinen:


Mitä tarvitset:

- Silmämeikin pohjustusvoide
- Vaalean beige luomiväri
- Kaksi ruskeansävyn luomiväriä
- Valkoinen luomiväri
- Valkoinen Effect powder
- Valkoinen rajauskynä
- Musta rajauskynä -tussi, tai gel liner
- Ripsien taivutin (valitettavasti sitä ei ole kuvassa :(  )
- Ripsiväri

Ja jos haluaa, voi lisätä tekoripset. Minä itse tykkään henkilökohtaisesti käyttää puolikkaita tekoripsiä, jotka laitan silmän ulkonurkkaan. :)

1. Ensimmäisenä laitetaan silmämeikin pohjustusvoide, jotta silmämeikki pysyisi kauniina koko päivän. Seuraavaksi laitan vaalean beigen väristä luomiväsiä koko silmäluomelle.

Tähän kuvaan merkitsin mitä sävyjä käytin meikissä :)

2. Tämän jälkeen laitan vaaleampaa ruskeansävyä silmäluomen keskelle ja vähän ulkonurkkaan. Sitten laitan tummempaa ruskeansävyä silmän ulkonurkkaan ja häivytän vahvan rajat pois. Laitan myös vaaleampaa sävyä hieman myös silmien alaluomelle ulkonurkkasta noin keskiväliin.



3. Seuraavaksi laitan silmän sisänurkkaan ja kulmakarvojen alle valkoista luomiväriä tuomaan valoisuutta silmiin. Valkoisen luomivärin lisäksi lisään silmien sisänurkkaan hieman valkoista effect powderia tuomaan vielä hitusen lisää valoisuutta. Ison silmän illuusion taas teen sisärajaamalla valkoisella rajauskynällä.

4. Sitten on rajauksen aika! Ulkonurkasta rajaus on paksumpi ja rajaus ohenee sisänurkkaa kohti. Teen myös rajauksen silmien alaluomelle ulkonurkkaan, ja rajauksen pituus on alaluomella noin 1/3. Teen myös ulkonurkkaan kapenevat, kissamaisen efektin.


5. Nyt on aika taivuttaa ripset, ja lisätä ripsiväriä. Ja kuten aikaisemmin kerroinkin, minä laitan puolikkaat tekoripset silmien ulkonurkkaan tuomaan tähän meikkiin hieman söpöyttä <3 Lisäsin myös alaluomille puolikkaat tekoripset.

Ripaus vielä pinkkiä poskipunaa ja nudea huulipunaa ja meikki on VALMIS!! Tähän meikkiin sopii todella hyvin myös jotkit hienot piilolinssit, mutta valitettavasti en vielä omista sellaisia... mutta ehkä joskus hankin jos uskallan. :)

Ja pahoittelen vielä ettei kuvien laadut ole mistään parhaimmasta päästä, mutta toivottavasti niistä saa selvää! Lupaan laittaa tänne lisää meikkejä ja ehkä joskus laitan kynsitaidettakin! Ja myös piirustuksiani laitan tänne! Saa myös toivoa jotakin meikkiä, yritän toteuttaa sen parhaani mukaan, hyvää päivän jatkoa! :)

2 kommenttia:

  1. Sainko kunnian olla eka? o.O
    Yhtäkaikki. Jos ja kun joskus uskaltaudut (se muuten vaan vaikuttaa kammolta, mutta on oikeesti aika simppeliä) piilariostoksille niin olis jees saada niistä kattavampaa jutunpätkää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin ensimmäiset piilarini viime kesänä :). Ja ei ne ole vaikeat käyttää, mutta en silti viitsi ihan joka päivä silmiin pistää niitä, laiska kun olen... -_-' Mutta joo, minun mutsi vaan aluksi vouhotti että niistä voi saada silmätulehduksia jne. mutta onneksi pääsin pelostani. Voin laittaa tänne joskus tietoa piilolinsseistä, mutta ensin pitää perehtyä niihin vielä paremmin. Kiitos kommentistasi (ja anteeksi että vastaaminen kesti)!

      Poista