lauantai 28. huhtikuuta 2012

Söpö pinkki

Hei, valitettavasti eilen en pystynyt laittamaan meikki postausta, koska pyhitin päivän matkustamiseen.  Laitan siis tänään eilisen ja tämän päivän meikin. Kuten nimestä voi päätellä, tähän meikkiin tulee pinkkiä, ja paljon! Tämä meikki siis tulisi näyttämään tältä:

Tähän meikkiin siis tarvitset:

-silmämeikin pohjustusvoide
- 2 pinkin sävyistä luomiväriä
- yhden liilan sävyisen luomivärin
- valkoista luomiväriä
- pinkkiä effect powderia (ei ole pakollinen)
- valkoista effect powderia (ei ole pakollinen)
- valkoinen rajauskynä
-musta rajauskynä- tussi tai gel liner
- ripsien taivutin
- ripsiväri

Valitettavasti unohdin laittaa valkoisen rajauskynän kuvaan... :(
Tähän kuvaan merkitsin mitä sävyjä käytin meikissä (rakastan pinkkiä <3 )

1. Aloita laittamalla silmämeikin pohjustusvoidetta koko silmäluomelle, se auttaa meikkiä pysymään kauniina koko päivän. Valitse vaaleampi pinkinsävy ja laita sitä koko liikkuvalle silmäluomelle. Lisää luomivärin päälle hieman pinkkiä effect powderia, tämä tuo kauniin kimalluksen meikkiin.


2. Valitse tummempi pinkin sävyistä ja laita sitä silmän ulkonurkkaan luomaan varjostusta. Häivytä rajat. Lisää vielä tummemman pinkin päälle hieman lilaa luomiväriä, ja häivytä sitäkin.

3. Laita valkoista luomiväriä kulmaluuhun ja silmän sisänurkkaan. Lisää vielä sisänurkkaan valkoista effect powderia tuomaan lisää valoisuutta silmämeikkiin. Rajaa valkoisella rajauskynällä silmän sisäluomi.


4. Rajaa mustalla rajauskynällä silmät. Tee ulkonurkasta paksumpi ja sisänurkasta ohuempi rajaus. Pidennä rajausta ulkonurkasta ja kavenna. Laita rajaus myös alaluomen ulkonurkkaan.


5. Taivuta ripset ja lisää ripsiväriä. Tämän jälkeen meikki on VALMIS! Tosin jos haluaa, niin voi lisätä tekoripset, mutta se ei ole pakollista. Itse käytän puolikkaita tekoripsiä, jotka lisään silmän ulkonurkkaan.

Ja siis lopputulos näytti siis tältä:


Toivottavasti pidätte meikistä, laitan tänään vielä toisen meikki idean! Ja tosiaan, voisin vapuksi tehdä ganguro meikin! Joten sitä odotellessa :) Hyvää kevättä kaikille!

2 kommenttia:

  1. mikä idea on värittää nuo kulmat keltasiks????!!!! ;O

    VastaaPoista
  2. Minä (jostain syystä) halusin tehdä itselleni "blondit" kulmakarvat, koska hiuksetkin ovat blondit (tekoblondit tosin). Tuolloin minusta kulmakynällä tuli liian tummaa jälkeä, mutta nyt kun osaan hieman paremmin käyttää kulmakynää niin käytän sitä keltaisen luomivärin sijaan :)

    VastaaPoista