maanantai 30. huhtikuuta 2012

Ganguro!

HYVÄÄ VAPPUA! Näin vapun kunniaksi ajattelin laittaa tänne sen Ganguro meikin! Ne jotka eivät tiedä mikä ganguro on, niin selitän tähän lyhyesti. (Huom. en ole mikään asiantuntija, kerron sen mikä on minun käsitykseni) Ganguro on siis meikkaustyyli, jota harrastetaan melko paljon Japanissa. Siihen kuuluu tumma meikkivoide, aurinkopuuteri, valkoiset pandasilmät, valkoiset huulet ja runsaat tekoripset :) Eli suurinpiirtein meikki näyttäisi tältä:

Joten aloitetaan sitten! Tähän meikkiin tarvitset:

- Tumma meikkivoidetta
- Aurinkopuuteria
- Tummanruskeaa luomiväriä
- Mustaa luomiväriä
- Musta rajauskynä (joka ei jostain syystä päässyt kuvaan :( )
- Valkoista puikkomaista luomiväriä (tai valkoista meikkivoidetta tjm. jolla pystyy tekemään pandasilmät)
- Tekoripsiä ylä- ja alaripsiin
- Pieniä koriste kukkia, tuomaan kimallusta meikkiin
- Ripsiväriä
- Ripsien taivutin
- Tekoripsiliimaa


1. Laita tummaa meikkivoidetta koko kasvoille. Meikkivoide saa olla reilusti omaa ihanväriä tummempaa! Tämän jälkeen laita aurinkopuuteria koko kasvoille.


2. Väritä kulmakarvat. Tähän voit käyttää kulmakynää, tai tummanruskeaa luomiväriä. Suosittelen, että teet kulmakarvoista melko kapeat. Tämän jälkeen aloita tekemään pandasilmät. Yritä tehdä niistä melko pyöreät, mutta ne mukailevat ylhäällä kulmakarvojen muotoja. Tee pandasilmistä mahdollisimman valkoisen väriset.


3. Ota mustaa luomiväriä ja laita sitä liikkuvalle luomelle. Häivytä vähän yläpuolelta raskaammat rajat.



4. Rajaa rajauskynällä silmät. Rajauksen ei tarvitse olla paksu. Ulkonurkasta rajaus menee hieman alaspäin. Sitten tehdään alarajaus. Rajaa vähän kauempaa kuin missä ripsirajasi on. Näin saat luotua isomman näköiset silmät. Tähän tapaan miten kuvassa on tehty.

5. Taivuta ripset ja laita ripsiväriä. Näin oikeat ripset ei erotu tekoripsistä. Tämän jälkeen laita ensin yläluomelle tekoripset. Ne saa olla näyttävät! Sen jälkeen voit laittaa alaluomelle ripset, rajauksen kohdalle. Tee myös varjostus kulmakarvoista nenän molemmille puolille tummanruskealla luomivärillä. Häivytä.

6. Sitten lisää valoisuutta meikkiin! Laita valkoista puikkoluomiväriä (tjm) nenän selkään ja otsan keskikohtaan. Häivytä raskaat rajat. Laita myös valkoista huuliin.

7. Koristelun aika! Tähän meikkiin melkein kaikki kimaltava käy, mutta minä käytin tässä koriste kukkia. Laita niitä poskiluulle myötäilemään silmän muotoa. Minä laitoin 3 kukkaa per puoli (eli siis 3 vasemmalle puolelle, 3 oikeialle puolelle) mutta toki voi laittaa enemmänkin!



Ja meikki olisi sitten VALMIS!! Jos itselläänsä ei ole vaaleita hiuksia, tai haluaa muuten hullutella, niin tähän tyyliin sopii todella hyvin peruukki. Itse käytän peruukkia, joka on vaaleanpunainen päältä ja muuttuu platinablondiksi latvoista. (tilasin mintymix nettisivuilta) Ja tietysti kun gangurot tykkäävät paljon kaikesta söpöstä ja kimaltavasta, niin hiuksiin voi lisätä paljon pinnejä ja muita koristeita! Minulla ei ole, joten en voinut myöskään laittaa :(

Mutta tällainen vappumeikki, toivottavasti piditte tästä, ja hyvää vappua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti