torstai 26. huhtikuuta 2012

Minttusuklaa meikki

Hei taas, eilen ei tullut meikki juttua, koska pidin meikittömän päivän. Mutta tänään olisi luvassa uusi meikki jossa on vihreää luomiväriä ja ruskeaa varjostusta. Meikki näyttäisi siis tältä:

Okei, tähän meikkiin siis tarvitset:
- Silmämeikin pohjustusvoiteen
- Vaaleanvihreää luomiväriä
- 2 ruskean sävyistä luomiväriä
- Valkoista luomiväriä
- Vihreää effect powderia (ei ole pakko)
- Valkoista effect powderia (ei ole pakko)
- Musta rajauskynä- tussi, tai gel liner
- Valkoinen rajauskynä
-Ripsinen taivutin
- Ripsiväri

Tarvikkeet joita tarvitset :)


Tähän olen merkinnyt sävyt joita olen käyttänyt.
1. Laita silmämeikin pohjustusvoidetta silmäluomille ja sen jälkeen laita vihreää luomiväriä koko liikkuvalle luomelle. Laita luomivärin päälle vihreää effect powderia tuomaan kaunista kiiltoa meikkiin.

2. Valitse vaaleampi ruskean sävy, ja ala varjostamaan sillä silmän ulkonurkkaa. Laita väriä myös luomivaolle. Tämän jälkeen valitse tummempi ruskeansävy ja laita sitä aivan silmän ulkonurkkaan. Tämän jälkeen häivytä jotta meikistä tulisi pehmeämmän näköisempi. Laita myös vaaleampaa sävyä silmän alaluomelle.

3. Laita valkoista luomiväriä kulmaluuhun ja silmän sisänurkkaan. Laita vielä valkoista effect powderia silmän sisänurkkaan tuomaan lisää valoisuutta. Rajaa vielä silmän sisäluomi valkoisella rajauskynällä.


4. Ota musta rajauskynä (minä käytän gel lineria) ja rajaa silmät. Tee ulkonurkasta paksumpaa ja sisänurkasta ohuempaa rajausta. Jatka rajausta hieman ulkonurkasta ja kavenna sitä. Tee myös alaluomen ulkonurkalle rajaus.


5. Lopuksi taivuta ripset ripsien taivuttimilla ja laita ripsiväriä ylä- ja alaripsiin. Ja kuten tavallista, minä laitan puolikkaat tekoripset silmien ulkonurkkaan tuomaan söpöyttä meikkiin. Sitten voit laittaa poskipunan ja huulipunan ja olet VALMIS!


Toivottavasti tästä oli apua, tai inspiraatiota teille, lupaan laittaa taas lisää meikki ideoita ja saa ehdottaa jos haluatte, että teen jonkin tietyn meikin! Jossain vaiheessa voisin tehdä ganguromeikin, joten sitä odotellessa! Hyvää jatkoa teille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti