maanantai 10. syyskuuta 2012

Moderni merenneito

Hei taas! Anteeksi etten ole päivitellyt tänne mitään vähään aikaan, on ollut hieman kiireitä! Tänään ajattelin laittaa tänne uuden meikki idean ja ohjeen siitä. En oikein tienyt millaiseksi minun olisi pitänyt meikki nimetä, joten valitsin modernin merenneidon sillä inspiraationa oli merenneito :) Tämän meikin voi tehdä vaikka halloweenina. Meikki näyttäisi siis tältä:

Meikki siis näyttäisi suurinpiirtein tuolta, tähän meikkiin tarvitset:
- Punaista poskipunaa
- Punaisia paljetteja
- Ruskeita paljetteja
- Pinkkiä luomiväriä
- Valkoista ja vaaleanpunaista effect powderia
- Musta rajauskynä (ei mielellään nestemäinen)
- Ripsiväriä
- Punaista ja nuden väristä huulipunaa
- Tekoripsi liimaa paljettejen kiinnittämiseen







No niin, sitten aloitetaan! Minä olen jo laittanut meikkivoidetta, peiteväriä ja puuteria ennen kuin aloin ottamaan ohjekuvia, joten en erikseen niitä maininnut tarvike listassa.



1. Varjosta punaisella poskipunalla kasvosi. Jos on hieman tummempi iho, olisi hyvä tehdä meikkivoiteella iho hieman kalpeammaksi. Silloin pitää vaan muistaa häivyttää meikkivoiteen raja hyvin.








2. Liima punaisia paljetteja kulmakarvan päälle. Itse en seurannut täysin kulmakarvan muotoa, vaan tein paljeteilla enemmänkin suoran viivan.

Sitten liimaa toinen rivi.
 
Ja kolmas rivi.

Ja sitten viimeiseksi vielä neljäs rivi.









3. Sitten on silmämeikin vuoro! Laita vaaleanpunaista luomiväriä liikkuvalle luomelle. Nosta väriä vielä hieman luomivakoon. Laita vaaleanpunaista luomiväriä myös alaluomelle.

Laita valkoista effect powderia tai valkoista luomiväriä silmäluomen keskelle tuomaan valoa, ja laita vaaleanpunaista effect powderia tai kimaltavaa luomiväriä silmäluomella jo olevan vaaleanpunaisen päälle. Älä kuitenkaan laita vaaleanpunaista effect powderia valkoisen effect powderin päälle!

Rajaa hennosti mustalla rajauskynällä silmän yläluomet. Alaluomia ei tarvitse rajata. Laita myös ripsiin ripsiväriä.

Minä lisäsin silmän ulkonurkkaan tekoripset, mutta tämä ei todellakaan ole pakollinen!

Lisää vielä muutama ruskea paljetti alaluomen ulkonurkkaan.









4. Laita punaista huulipunaa huuliin. Laita keskelle huulia nuden väristä huulipunaa ja jos haluat, voit laittaa vielä valkoista effect powderia nuden päälle. Näin saat hienot kolmiulotteiset huulet!


Meikki on sitten VALMIS!!!! En  nyt aivan tiedä käykö tämä meikki ihan merenneidosta, mutta sillä nimellä se nyt kulkee täällä. Yritän taas mahdollisimman pian tehdä jonkin kivan meikin tänne. Tai jonkin muun päivityksen :) Siihen asti toivotan kaikille hyvää syyskuuta!



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti