lauantai 21. heinäkuuta 2012

Tumma pinkki

Siitä on taas vähän aikaa kun olen viimeksi päivitellyt sitä, anteeksi! Oikeastaan taitaa olla tasan viikko siitä. Mutta täällä taas ollaan ja laitan tänne sen meikin joka minulla oli piilolinssien kanssa (kuva on Color of Soul päivityksessä). Mutta laitanpas tähänkin kuvan meikistä, se siis näyttäisi tältä:

Tässä meikissä olen käyttänyt vain kahta luomiväriä, pinkkiä ja mustaa. Joten tämä on tosi yksinkentainen tehdä.

Tähän meikkiin tarvitset:
- Silmämeikin pohjustusvoidetta
- Pinkkiä luomiväriä (itse käytän pinkkiä effect powderia luomivärin sijaan)
- Mustaa luomiväriä
- Pikkuisen valkoista luomiväriä
- Musta rajauskynä
- Ripsien taivutin
- Ripsiväriä


1. Laita silmämeikin pohjustusvoidetta koko silmäluomelle, myös alaluomelle. Laita pinkkiä luomiväriä liikkuvalle luomelle ja silmän sisänurkkaan. Laita pinkkiä luomiväriä myös alaluomelle.

2. Laita mustaa luomiväriä silmän ulkonurkkaan, myös alaluomen ulkonurkkaan. Ei haittaa jos jäljestä tulee hieman sotkuinen, sen voi korjata häivyttämällä.
Ennen häivytystä.
Häivytyksen jälkeen. Jos tuntuu, että meikistä tuli liian tumma, voit laittaa pinkkiä luomiväriä mustan luomivärin päälle. (Niin minä itse tein)

3. Laita valkoista luomiväriä kulmaluulle. Rajaa silmät mustalla rajauskynällä. Rajaa myös alaluomen sisärajaus mustalla.

4. Taivuta ripset jos tarvitsee ja laita ripsiväriä. Ei tarvitse laittaa tekoripsiä jos ei halua :) Silmä meikki on sitten VALMIS!!!

Toivottavasti tämä on joillekin hyödyksi, teen taas lisää meikkejä tänne jossain vaiheessa. Ja kynsi juttujakin pitäisi tehdä! No mutta, joka tapauksessa yritän päivitellä tätä useammin ja laittaa mielenkiintoisia juttuja tänne :)

Hyvää ja aurinkoista kesää kaikille :)




(Rakastan niin noita piilolinssejä <3 <3 <3)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti