maanantai 30. heinäkuuta 2012

Hempeä juhlameikki

Tänään tulee taas uusi meikki, ja se näyttäisi tältä:

Tämä meikki sopii mihin tahansa juhliin, tai miksei vaikka vain piristämään tavallista päivää!

Tähän meikkiin tarvitset:
- Silmämeikin pohjustusvoiteen
- Valkoista luomiväriä (minä käytän luonnonvalkoisen väristä luomiväriä)
- Vaalean roosan väristä luomiväriä (tai haalean pinkkikin käy)
- Tummanruskeaa luomiväriä
- Mustaa tai tummanruskeaa rajauskynää (itse käytän tummanruskeaa)
- Ripsien taivutin (jos tarvitset)
- Ripsiväriä



1. Laita silmämeikin pohjustusvoidetta koko silmäluomelle (laita myös alaluomelle). Laita valkoista luomiväriä silmän sisänurkasta noin puoleenväliin liikkuvalle luomelle (älä laita ulkonurkkaan). Laita valkoista luomiväriä myös kulmaluulle.




2. Laita roosan väristä luomiväriä silmän ulkonurkkaan. Häivytä väriä keskelle, jottei roosan ja valkoisen välille jää rajaa.




3. Ota kapea sivellin ja ala rajaamaan silmiä ruskealla luomivärillä. Näin rajauksesta tulee pehmeämpi. Häivytä ruskeaa luomiväriä jos tarvitsee. Minä rajasin ruskealla luomivärillä myös alaluomen ulkonurkan.




4. Rajaa silmät rajauskynällä (mustalla tai tummanruskealla). Tee rajauksesta mahdollisimman kapea. Ei tarvitse rajata alaluomea ellei halua :)




5. Taivuta ripset ja laita ripsiväriä. Silmämeikki on sitten VALMIS!!!

Toivottavasti piditte meikistä, ja olisi myös joillekin hyödyllinen meikki :) Minun piti laittaa tämä meikki jo viimeviikolla mutta... No, nyt minä kuitenkin sain sen laitettua tänne :)


Poseerauksia meikissä :)



Ja meikki kiharrettujen hiuksien kanssa:





Ja sitten tein yksi päivä tällaisiä muffineja (en ole mikään mestari leipuri, mutta mielestäni ne onnistuivat aika hyvin :)  )

Sitruunaisia muffineja, joissa on suklaapaloja joukossa, nam! Nuo vuoat olivat minusta niin jännästi kuvioitu, että minä päätin tehdä sammallaiset minun kynsiini. Yritän laittaa siis kynsijuttua tänään, tai viimeistään huomenna :)

Hyvää loppu kesää kaikille siis! :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti