maanantai 30. heinäkuuta 2012

Pinkki zebra

Lupasin laittaa tänään vielä kynsijutun tänne, joten tässä se nyt on! Minä tosiaan tein tänään muffineja, ja sain muffinivuoista inspiraation tehdä tällaiset kynnet:







Tarvitset siis:
- Base coat kynsilakkaa
- Top coat kynsilakkaa
- Valkoista kynsilakkaa
- Pinkkiä kynsilakkaa, mielellään ohuella siveltimellä (tai ihan mikä tahansa väri käy :) )
Jos sinulla ei ole ohutta sivellintä, voit käyttää viirujen tekoon vaikka hammastikkua.







1. Lakkaa kaikki kynnet base coatilla, se auttaa kynsilakkaa pysymään pidempään ja suojaa samalla kynsiä. Voit lakata kaikki kynnet kokonaan valkoisiksi, tai jos sinulla on pitkät kynnet voit lakata kärjet valkoisiksi.


Itse lakkasin osan kynsistä kokonaan valkoisiksi ja osasta vain kärjen :)





2. Anna valkoisen lakan kuivua kunnolla. Kun valkoinen lakka on kuivunut, voit alkaa muotoilemaan viiruja kynsiisi. Viirujen muoto on täysin vapaa.







3. Anna pinkin kynsilakan kuivua ja lakkaa sitten koko kynsi top coatilla. Se antaa kynsille kauniin kiillon ja auttaa myös kynsilakkaa pysymään pidempään.

Tällaisen "kynsitaiteen" tein siis, hieman hävettää näyttää tässä omia kynsiään (ne kun ei ole niin hyvässä kunnossa). Mutta en ollut pitkään aikaan tehnyt mitään kynsijuttua tänne, joten ajattelin tehdä nyt. Pitäisi useamminkin tehdä, mutta kynsien lakkaaminen on minusta hieman vaikeampaa kuin meikkaaminen :)

Jännittää aika paljon, koska minulla alkaa maskeerauskoulu seuraavalla viikolla 6.8! Toivottavasti opettajat ovat kilttejä, ja toivottavasti opin jotain uutta siellä! Ja.... olisi hienoa jos vaikka jossain vaiheessa saisi vaikka töitä maskeeraajana (mutta ei nuolaista vielä ennen kuin tipahtaa)! Mutta, yritän vielä nauttia viimeisestä lomaviikosta jotta jaksaa opiskella täysillä :)

Hyvää loppu kesää kaikille! :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti