maanantai 29. lokakuuta 2012

Hyuna Change meikki

Hei taas kaikille! Hieman kesti, mutta tänään laitan sen Hyunan meikin! Tämä meikki on siis musiikkivideolta nimeltään Change, ja tämä on todella helppo tehdä! Tässä muutama kuva kyseisestä laulajasta (Hyunasta):
Näin, kuten äsken kirjoitinkin, tämä meikki on helppo tehdä, tähän tarvitsee vain mustan rajauskynän. Ja muuten meikki on melko pelkistetty, poskipuna on hento, jos edes ollaankaan on, huulet ovat nudet... Tämän meikin kohokohta ovat siis silmät.

Tähän meikkiin tarvitset:
-meikkivoidetta
- peiteväri
-korostusväri
-puuteri
-kulmakynä
-rajauskynä (itse käytän geelimäistä)
-ripsien taivutin
- ripsiväri
-mahdollisimman nuden värinen huulipuna

Sitten aloitetaan!
1. Varmista että kasvot ovat puhtaat ennen kuin aloitat meikkaamaan. Likaisiin kasvoihin ei pysty tekemään kaunista meikkiä. Muista laittaa kasvoille kostausvoidetta, meikki näyttää paremmalle kosteutetuilla kasvoilla kuin kuivilla (talvella erityisesti on tärkeää käyttää kosteusvoidetta!). Kun kostausvoide on imeytynyt, laita meikkivoidetta koko kasvoille. Tämän jälkeen laita peiteväriä sinne mihin sitä itse tarvitset (joko tummille silmänalusille, nenänympärillä oleville punaisille alueille, näpyille jne.) Minä halusin käyttää tässä meikissä korostusväriä, joka on tuossa yläpuolella olevassa kuvassa 4 "peiteväri" paletin vaalein ja lopussa olevin tökötti. Sitä minä laitoin nenänselälle, poskiluiden päälle, otsalle kulmakarvojen väliin ja amorinkaarelle. Muista häivyttää hyvin korostusväri! Tämän jälkeen voit puuteroida kasvot.

2. Koska Hyunalla on otsatukka kulmakarvojen edessä, muotoilin kulmakarvat siis omien kulmakarvojen mukaan, en lähtenyt muuttamaan muotoa. Koska minulla on vaaleat hiukset (värjätyt kuten juurikasvusta voi huomatakin) teen kulmakarvoista vaaleahkot.

3. Sitten silmämeikki! Minä aloitin silmän rajaamisen yläluomelta, ja tein hyvin lyhyen kissamaisen viivan ulkonurkkaan. Sitten samalla mustalla rajaa alaluomen sisäraja. Ylä- ja alarajaus pitäisi olla toisiinsa kiinni ulko- ja sisänurkasta.

Sitten tulee hauskin vaihe! (tai ärsyttävin....) Tee pieni viiva alarajauksesta korvaa kohti ja muotoile pieni tähti viivan kärkeen. Mulle itselleni tuli hieman ruma tähti, mutta toivottavasti te teette paremman :)

4. Taivuta ripset jos tarvitsee, ja laita ripsiväriä. Tämä meikki ei tarvitse mitään tekoripsiä, pääosassa on eyeliner!
Viime silauksena laita nuden väristä huulipunaa huulille ja meikki on VALMIS!!!

Bonus: Olen aika kömpelö tekemään kampauksia, mutta ajattelin et Hyunan kampaus näyttää helpolle tehdä, laitan senkin tänne. Hyunalla on siis otsatukka, mutta uskon että tämä meikki sopii ilmankin sitä :)

Eli siis... ööö.. ensimmäisenä kampaa hiuksista kaikki takut pois. Minä itse jouduin käsittelemään otsista hieman suoristusraudalla kun se sojotti hieman joka suuntaan muuten :)
Sitten ota pieni osta päällyshiuksia ja letitä ne.

Kun olet letittänyt osion, löysää hieman lettiä jotta se näyttäisi isommalle.
Tähän tapaan, letin löysäämin onnistuu parhaiten kun aloittaa tekemään sen latvasta. Vedä jokaista letin osiota hellävaraisesti jotta letti löystyy.
                                               
Letin pitäisi näyttää suurinpiirtein tältä. Laita ponnarilla letti latvasta kiinni ja Hyunan hiustyyli on valmis!




Tällainen juttu pääsi tänne tällä kertaa. Muistutan vielä etten todellakaan ole ammattimeikkaaja (mutta haluisin joskus olla), olen amatöörimeikkaaja joka huvin ja urheilun vuoksi tekee tätä blogia ja tekee tänne meikkejä vaihe vaiheelta. Toivon todella että edes osa ihmisistä pitäävät tästä blogista, toivottavasti tästä on myös joillekin ihmisille hyötyä. Tosin on todella monia tapoja meikata, en väitä että minun tapani olisi se "oikea". Ja, koska en ole hyvä kielissä, niin teen tätä blogia suomeksi. Jos olisin hyvä englannissa, niin voisinkin yrittää tehdä tätä sillä kielellä, mutta taitoni ei valitettavasti riitä siihen :( Mutta vielä kerran, jos tästä on joillekin suomalaisille hyötyä, niin olen siitä iloinen :) Yritän taas keksiä tänne jotain uutta ja ihmeellistä, hyvää maanantaita kaikille!

                          (Halloween kynnet joista tuli pelkkää epämääräistä sotkua ja tuherrusta....)

1 kommentti: