maanantai 22. lokakuuta 2012

Sadekynnet

Hei taas kaikille! Huomasin taas, ettei ole tullut päivitettyä tätä blogia joten tänään ajattelin taas päivitellä! Ajattelin tehdä tänne pitkästä aikaa kynsitaide jutun, ja koska on syksy ja sateista ajattelin tehdä sadekynnet :) Sadekynnet näyttäisivät siis tältä:

Tämä on siis todella helppo tehdä, uskon että jokainen pystyy tekemään tämän :) Liu'utin väriä hopeasta siniseen ja lopuksi tein hopeisellä glitterillä pieniä "pisaroita" kynsiin.

Tähän tarvitset:
-Aluslakka
- Hopeata lakkaa
- 1-3 sinistä lakkaa (riittää yksi sininen lakka, mutta jos on pidemmät kynnet tai haluaa enemmän sävyvaihtelua, voi käyttää useampaa sinisen sävyistä lakkaa)
- Päällyslakkaa
- Hopeista glitteriä
- Meikkisieni (ei ole kuvassa)
- Hammastikku (ei ole kuvassa)


1. Okei, eiköhän sitten aloiteta! Lakkaa kynnet ensin aluslakalla, näin kynsilakka pysyy pidempään. Anna alulakan kuivua.


2. Lakkaa kaikkiin kynsiin yksi kerros hopealla kynsilakalla. Kerroksen ei tarvitse olla paksu, koska lisäämme päälle sinistä lakkaa :) Anna hopean kynsilakan kuivua.


3. Laita vähän vaaleansinistä kynsilakkaa meikkisienelle, ja töpöttele lakka meikkisienestä kynnelle. Näin saat aikaan värin liuku vaikutelman ja sinisen ja hopean rajasta ei tule niin näkyvä. Muista jättää kuitenkin kynnen ylös vähän hopeaa näkyviin. Anna sinisen lakan kuivua. Laitan tähän kuvan, johon olen merkinnyt mihin saakka sinistä suurin piirtein laitoin.


4. Jos haluat, voit laittaa vielä lisää joko samaa sinistä kynsilakkaa, tai voit laittaa toista sinistä. Minä itse laitoin vielä kaksi eri sinistä, molempia ohut kerros meikkisienellä töpötellen.


5. Laita pieni pisara kirkasta kynsilakkaa (minä käytin haalean valkoista kynsilakkaa joka on melkein kirkasta)  paperille, ja laita hieman hopeista glitteriä paperille kynsilakan viereen. Ota hammastikun kärjellä hieman kynsilakkaa ja tee pieniä kirkkaista pisteitä kynnelle. Ota hammastikulla (samalla kärjellä millä laitoin kynsilakkaa, näin glitteri tarttuu paremmin) glitteriä ja laita sitä kynsilakka pisaroihin. Näiden olisi tarkoitus olla sadepisaroita, joten voit tehdä niistä ihan minkä malliset tahansa :)

6. Kun kynsilakka on kuivunut, laita vielä kerros päällyslakkaa kynsille. Sadekynnet ovat sitten VALMIIT!!!

Näin minä tein sadekynteni, toivottavasti pidätte niistä! Nämä on melko helppo ja nopea tehdä, toivottavasti kokeilette itsekin tehdä :) Ja minä olen aikaisemmin laittanut tänne sademeikinkin, muistakaa katsoa se! Eipä tässä sitten muuta kuin hyvää syksyä kaikille! :)


(Hyuna change meikki, tulee lähipäivinä blogiin :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti