lauantai 25. toukokuuta 2013

Kukkais meikki

Kesä on melkein täällä, ja sitä varten ajattelin tehdä kauniin ja värikkään meikin joka on inspiroitu kukista. Meikki siis näyttäisi tältä:
Tähän meikkiin tarvitset:
- Vaaleaa pinkkiä luomiväriä
- Tumman pinkkiä luomiväriä
- Vihreä rajauskynä
- Vihreää luomiväriä tai effect powderia
- Nudea kimalle luomiväriä
- Musta tai tumman ruskea rajauskynä/-tussi/-geeli
- Ripsiväri

Kulmakarvoista halusin tehdä luonnolliset, joten käytin mattaa vaaleanruskeaa luomiväriä ja kulmakarva geeliä.

1. Usein kulmakarvakynällä tulee liian piirretyn näköiset kulmakarvat, joten ajattelin että tähän meikkiin sopisi luonnollisemmat kulmakarvat, jotka ovat tehty luomivärillä. Ensin muotoilin kulmakarvat kulmakarvageelillä, sen jälkeen väritin kulmakarvat luomivärillä joka sopii parhaiten hiusten väriini.



2. Laita vaalean pinkkiä luomiväriä silmänluomen ulkonurkkaan.

3. Laita vaalean pinkin keskelle tummampaa pinkkiä luomiväriä, näin saadaan meikkiin kolmiulotteisuutta. Häivytä hieman rajoja.

4. Laita kulmaluulle ja lopulle liikkuvalle luomelle nudea kimalle luomiväriä.

5. Rajaa alaluomi kokonaan vihreällä rajauskynällä. Jos haluat että rajaus näkyy paremmin, voit laittaa vihreää luomiväriä tai kimalle luomiväriä rajauksen päälle.

6. Rajaa silmät mustalla tai tummanruskealla rajauskynällä. Rajauksen ei tarvitse olla paksu. Voit rajata hieman alaluomen ulkonurkkaakin jos haluat.


7. Taivuta ripset jos tarvitsee ja laita ripsiväriä. Halutessasi voit laittaa puolikkaat tekoripset silmän ulkonurkkaan tuomaan exstra söpöyttä. Voit myös laittaa kokonaiset tekoripset jos haluat :)
Silmämeikki on sitten VALMIS! :)






Laitan tänne vielä eri jutun miten teet kauniit kukkaiskynnet tämän meikin kaveriksi :)











2 kommenttia:

  1. Heii! Halusin vain tulla tänne kiittämään sinua näistä ihanista meikki vinkeistäsi! Oli ihana löytää tämä sinun blogisi, koska täällä sattuu olemaan vähäsen kaikkea mistä pidän. :D
    ....Niin ja oikein hyvää joulua! :3 ...Ja uutta vuotta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos oikein paljon! Kommenttisi oli oikein ihana ja sydäntä lämmittävä :) Hyvä jos pidät siitä mitä täällä blogissa on, hyvä tietää etten ole ainut joka tykkää tällaisista asioista :) Hyvää joulua myös sinulle ja kaikille muillekin, ja uusia vuosia! <3

    VastaaPoista