keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Copic väritystä

Heipä hei taas! Tänään laitan taas hieman minun piirusteluista kuvia tänne (tai oikeastaan värittelyistä). Innostuin yksi päivä ottamaan yhdestä piirustuksesta vaihe vaiheelta kuvia ja nyt minä laitan sen sitten tänne :)

Ihan ensimmäisenä tietenkin tehdään luonnos ja minä löysin tuollaisen yhden luonnoksen jonka olin tehnyt pari kuukautta sitten:
Kuten näkyy, paperi on hieman kärsinyt, joten suoritan tussauksen toiselle paperille. Meille sarjakuva koulussa opetettiin että luonnos ja sit puhdas paperi kiinnitetään yhdestä laidasta maalarin teipillä. Ideana on se, että paperit pysyvät toisissaan kiinni, ja sit kuitenkin pystyy toisesta laidasta kurkistamaan luonnosta jos tarvitsee.



Käytän tussaukseen copiceille tarkoitettua paperia, ja luonnokseen käytin ihan tavallista kopio paperia.

Seuraavaksi siirryn valopöydän ääreen, ja tussaan toiselle paperille tuon luonnoksen. Tussaukseen käytän myös copiceille tarkoitettuja rajaustusseja, kokoja 0,1 ja 0,35.


Ensin teen paksummat rajat 0,35 rajaustussilla.


Sitten lisään ohuempia viivoja 0,1 rajauskynällä. 0,1 rajauskynällä tussaan myös silmät, näin saan enemmän yksityiskohtia niihin.

Annan hetken piirroksen kuivahtaa, ettei vahingossakaan musta tussi lähde leviämään.

Sitten aloitan ensimmäisenä värittämään ihoa. Siihen käytin näitä värejä:
Sävyjen nimet ovat vasemmalta oikealle: Milky White E51, Flesh pink E95, Brick Beige E31 ja Colorness Blender 0.


Seuraavaksi väritän hiukset, hiuksiin käytin näitä copiceja:
Sävyt ovat Brick Beige E31, Canary Yellow Y02 ja Colorness Blender 0.


Sitten silmä:
Sävyt ovat Sky B24, Ice Blue B12 ja jälleen kerran Colorness Blender 0.


Seuraavaksi väritän paidan ja siihen käytän oransseja sävyjä:
Sävyt ovat Caramel YR14, Sanguine Y18 ja jälleen kerran Colorness Blender 0. Lisäksi käytin mustaa copicia jolla tein pallot paitaan.



Viimeiseksi väritin taustan, ja halusin tehdä siitä hempeän pinkin värisen. No... siitä ei tullut ihan sellainen kuin halusi, olen surkea tekemään taustoja... Kuitenkin, taustaan käytin näitä copiceja:

Sävyt ovat Colorness Blender 0, Pale Grape V91, Cerise RV06 ja Pure Pink RV23.




Sitten se on valmis! En ole mitenkään mestari värittämään noilla copiceilla, mutta toivottavasti tästä oli iloa ja ehkä hieman hyötyäkin joillekan. Nyt minä menen nukkumaan, ja yritän taas mahdollisimman pian päivittää taas tätä blogia. Hyviä illan jatkoja!





















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti