tiistai 5. helmikuuta 2013

K-pop meikki

Hei taas tooooooooooosi pitkästä aikaa!! Vihdoinkin pystyn laittamaan kuvia tänne blogiin, joten se tarkoittaa sitä, että pystyn taas laittamaan uusia meikkejä tänne! Tämä meikki minun on pitänyt laittaa tänne jo jonkin aikaa, ja se on ispiroitu K-pop musiikista. Ja tähän meikkiin et tarvitse oikeastaan mitään muuta kuin rajauskynän, kapean meikkisiveltimen jolla voit levittää rajauskynää ja maskara. Meikki näyttäisi siis tältä:

Tähän meikkiin tarvitset siis:
- mustan rajauskynän
- kapean meikkisiveltimen, tai pumpulipuikon jolla levität mustaa rajauskynää
- valkoinen effect powder tai valkoinen luomiväri
- ripsiväri

1. Rajaa mustalla rajauskynällä silmän ulkonurkka. Älä tee rajauksesta paksua, sillä se häivytetään kapealla meikkisiveltimellä :)

Eli ensin rajaa vähän silmän ulkonurkkaa mustalla rajauskynällä tähän tapaan....
Ja sitten häivytä sitä kapealla siveltimellä tai pumpulipuikolla.
Kuten kuvasta näkyy, laitoin mustaa rajauskynää hieman myös alaluomen ulkonurkkaan ja häivytin sieltäkin :)

2. Lisäile mustaa rajauskynää pikkuisen kerrallaan ja häivytä aina välillä. Rajaus on silloin valmis kun se sinusta näyttää hyvältä, muista kuitenkin että rajauksen pitää olla hieman utuinen :)
Kun olet saanut rajauksen valmiiksi, laita valkoista luomiväriä (mielellään kimaltavaa) silmän sisänurkkaan ja hieman kulmaluulle.

3. Viimeinen vaihe onkin sitten ripsien taivuttaminen ja ripsivärin laittaminen.

Silmämeikki on sitten VALMIS!!!! Tämä meikki sopii kaikille ja on myös helppo ja nopea tehdä :) Ja tietysti on oma makuasia miten paksun rajauksesta haluaa tehdä, minä itse tein melko kapean ja pienen.

Mutta siis, toivottavasti joku sai tästä jotain hyötyä, yritän taas mahdollisimman pian päivitellä tätä blogia nyt kun saan vihdoin kuvia laitettua tänne :) Hyviä illan jatkoja kaikille!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti