maanantai 31. joulukuuta 2012

Uudenvuoden meikki

Heips! Tänään on viimeinen päivä tätä vuotta, ja huomenna alkaa vuosi 2013! Monet varmasti juhlistavat tätä raketteja katselleen ja kulunutta vuotta muistellen. Ja veikkaan että suurin osa ainakin nuorisosta juhlistavat uuttavuotta bilettäen. Joten ajattelin tehdä uudeksivuodeksi vahvan ja näyttävän meikin, joka olisi tämän näköinen:
Minulla ei ole nyt kuvaa siitä, mitä meikkituotteita olen käyttänyt tähän meikkiin, mutta laitan silti luettelon tähän.
- Mustaa luomiväriä, voi olla mattaa tai kimaltavaa
- Valkoista luomiväriä (itse käytin voidemaista)
- Hopeaa luomiväriä
- Valkoista effect powderia tai valkoista kimaltavaa luomiväriä, tai glitteriä
- Musta rajauskynä
- Ripsiväriä
- Tekoripset

Ja muusta meikistä sen verraan, että minä muotoilin kulmakarvat kuten yleensä. Tällä kertaa en kuitenkaan käyttänyt poskipunaa, vaan tein pelkän varjostuksen (ajattelin että se sopisi paremmin tähän meikkiin)

1. Mutta aloitetaan sitten! Ensiksi laita teipinpala silmän ulkonurkkaan, näin saat selkeän suoran linjan mustalle luomivärille.

(Nämä kuvat eivät ole mitenkään laadukkaita, koska kiireessä nämä otin. Toivottavasti saatte kuitenkin jotain selvää kuvista)

2. Laita valkoista luomiväriä liikkuvalle luomelle.

3. Laita mustaa luomiväriä silmän ulkonurkkaan. Muista häivyttää niin ettei mustan ja valkoisen keskelle jää kovin selvää rajaa.

4. Laita hopeaa luomiväriä mustan ja valkoisen väliin. Häivytä huolellisesti.

5. Laita valkoista effect powderia silmän sisänurkkaan. Voit myös korostaa kulmaluuta valkoisella luomivärillä. Ota teippi pois silmän ulkonurkasta ja laita mustaa ja hopeaa luomiväriä alaluomelle.

6. Rajaa silmät mustalla rajauskynällä. Tee ulkonurkasta paksumpi ja sisänurkasta ohuempi. Rajaa mustalla rajauskynällä myös alaluomen sisäluomi.

7. Viimeisenä taivuta ripset jos tarvitsee ja laita ripsiväriä. Ja tähän meikkiin suosittelen tekoripsiä, jotta meikistä tulisi näyttävämpi! Meikki on sitten VALMIS!






Ei sitten mitään muuta kuin HYVÄÄ UUTTAVUOTTA kaikille! :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti